З'явилися нові подробиці у справі вітчима-педофіла, який розбещував дітей на Кіровоградщині (відео)

Перевірте, з ким живете під одним дахом! Шокуючий випадок - у дитячому садочку в Кривому Розі. З чотирирічною дівчинкою стався справжній жах! А скоїв з нею це - коханець її ж матері Погляньте, чого соромиться зовсім мала дитина,послухайте, хто і про що їй наказав - мовчати! Такого цинізму і батьківської байдужості ви ще - не бачили.

Звичайна медсестра ось цього дитячого садочку і досі не може відійти від страшних спогадів.

Цілодобовий дитячий садок Кривого Рогу. Вихователі - шоковані. Кажуть, купали дитину, готуючи до сну. Аж раптом побачили у чотирирічної дівчинки - підозрілі пошкодження! Та ще й де? На статевих органах Щойно дорослі почали обережно розпитувати маля про причину -та впала у справжню істерику. Аж потім - із соромом зізналася -до неї чіплявся мамин коханець.

Вихователі миттю викликали швидку та поліцію. А от до рідної матері додзвонитися не могли цілу добу! Усі кілька її телефонних номерів - вимкнені. Разом зі співмешканцем, про якого розповідала дитина, жінка виховує ще одну - п'ятирічну доньку.

Рідний батько постраждалої дівчинки - лише підтверджує підозри. Коли рідний батько дізнався про інцидент, вирішив, що гаяти час уже не можна. Мати веде аморальній спосіб життя - не раз біла помічена у вживанні спиртного, наркотиків Вже, як півтора року ми з нею не живемо разом

А от районна служба у справах дітей не квапиться - чекає офіційних висновків слідства. Утім, документи на позбавлення матері батьківських прав усе ж - підготували.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення