З'явилися нові подробиці вбивства поліцейських на Тернопільщині (відео)

Цього тижня на Тернопільщині від рук селянина- ревнивця загинули двоє працівників поліції - 31-річний Андрій Чернятинський та 30-річний Олександр Рудик.

Спершу їх вбивця застрелив власну дружину, а правоохоронці дістали по кулі, коли приїхали на виклик сусідів. Голова Національної поліції Хатія Деканоідзе назвала цю подію чорним днем української поліції. Мовляв, загинули при виконанні, готуючись до штурму злочинця. Втім, Деканоідзе напевне не пам’ятає, що це вже другий невдалий штурм сільського ревнивця на Тернопільщині. Першого разу чоловік підірвав себе і свого заручника. Але схоже, жодних висновків з тієї історії ї на Тернопільщині не зробили. І на цей раз за непрофесійні дії поліції розплатились вже самі поліцейські.

Що ж зроблять поліцейські, коли бачили неадеквата з рушницею поряд із тіло дружини? Вони починають вмовляти його відкласти зброю. Не розрахували власний психологічний талант і поплатилися: зловмисник не слухає, а відкриває по копам вогонь на ураження. Тридцятирічний оперуповноважений

Випуск Надзвичайних Новин від 28.08.2016

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення