З'явилися нові версії розстрілу столичного бізнесмена (відео)

Це нечувано. У Києві - знову шокуючий злочин. Невідомий у чорному впритул розстріляв бізнесмена у Мерседесі та поранив двох його дітей! Після чого просто... розчинився у темряві.

Жертва кілера - відомий ресторатор, одесит Олександр Ряжев. Кому і за що знадобилося замовляти вбивство бізнесмена?

На подвір'ї столичної багатоповерхівки по вулиці Антоновича навколо чорного автомобіля, зрешеченого кулями, метушаться кілька десятків правоохоронців. Всі шукають бодай якісь зачіпки і відповідь на питання - хто скоїв убивство?

Невідомий стріляв прицільно і впритул.

І це не була випадкова жертва.

Це неймовірно, але у салоні розстріляного автомобіля сиділи двоє маленьких дітей! Вони лишилися живими, але отримали поранення. Восьмирічній дівчинці куля прошила руку, а п'ятирічному хлопчику - ногу. Їх одразу відвезли до Охматдиту. Дітей прооперували і зараз їхньому життю нічого не загрожує. А от батько малюків від отриманих поранень помер.

Хто ж цей чоловік, якого кілер буквально зрешетив кулями і не дав шансу вижити? Ним виявився одеський бізнесмен, Олександр Ряжев. Більшість людей знали вбитого, як власника фешенебельних закладів.

За неофіційною інформацією загиблий, окрім офіційного бізнесу, не гребував і нелегальним. Його прізвище засвітилося під час спроби рейдерського захоплення будівлі одеської Облспоживспілки. Також Ряжев нібито був причетним до захоплення одного з київських універмагів в 2009 році, який пізніше був проданий іноземним інвесторам. Останні півроку чоловік винаймав квартиру у цьому будинку. Та сусіди ані вбитого, ані членів його родини не знали.

Кому ж була потрібна смерть Олесандра Ряжева? У правоохоронців є кілька припущень.

За деякою інформацією убитий був азартним гравцем і програвав у карти мільйони гривень. А як відомо, картярський борг - це справа честі і, можливо, цього разу прийшов час платити за рахунками.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення