З'явилися нові жахливі подробиці масового отруєння на Волині (відео)

Уявіть, що у вас величезне родинне свято в сім'ї - весілля Повно гостей, родичі та друзі з обох боків, і здається, - панує суцільне щастя! Але ні. Невидимий ворог зачаївся і чатує. І замість відправити молодят у весільну подорож, хоче їх знищити. Разом з усіма рідними. Саме таке й сталося на Волині. Що перетворило свято на кошмар? І до чого тут собаки на весільній кухні?

Замість медового місяця, молодята Ірина та Олександр мають усі шанси пробути понад тиждень в обласній інфекційній лікарні. Вони злягли з отруєнням після власного ж весілля.

Свекруха нареченої, пані Олеся, також опинилася тут разом із чотирма меншими синами. На весіллі, розповідає, отруїлася вся її родина. Страви були смачні й ніщо не віщувало біди. А вже на ранок довелося викликати медиків. Що могло стати причиною масового отруєння? Мати молодого й гадки не має. Лише зараз пригадує, як бачила собак на кухні. Та через метушню скандалу тоді не здіймала. Усього до інфекційного відділення Ківерцівської та Волинської обласної інфекційної лікарні госпіталізували 35 пацієнтів. Семеро з них - діти. В усіх - симптоми гострої кишкової інфекції. 16-ро гостей із весілля досі перебувають у палатах. Санепідеміологи проводять дезінфекцію розважального закладу, аби уникнути розповсюдження бактерій. І шукають, що саме отруїло одразу кілька десятків людей

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення