З'явилися подробиці щодо зґвалтування дитини у Києві (відео)

Згвалтувнаня дошкільняти просто у навчальному закладі. Звіряча новина, яку увесь день тиражують чи не всі українські ЗМІ. Дівчина зіналася матері про домагання з боку "якогось чоловіка". Чи дійсно це було, чи дівчинка справді жертва нападу педофіла?

Саме такі слова після відвідин дитячого садка, 4-ри річна Катерина розповіла вдома своїй матері. Приголомшена і налякана жінка одразу звернулася до поліції та медиків.

Невелика вивіска, вхід через металеву решітку - це і є той самий навчальний заклад, який відвідує дівчинка.

Тут здивовані і шоковані почутим. У колективі працює усього 4-ро чоловіків. Те, що вони могли розбещувати вихованців - повністю виключають. Усюди камери спостереження, відео з яких вже переглянули правоохоронці.

Охорони в закладі немає, зате уважні вахтерки нікого не пропускають всередину. Навіть батьки чекають на своїх дітей біля дверей.

Олександра - вихователька дівчинки. Жінка каже, через хвороби, діток тепер не більше 10- ти у групі, то ж вона може встежити за всіма. Пригадує: в Катерини були проблеми із травленням, тому минулий тиждень дівчинка часто ходила в памперсі.

Водночас у навчальному закладі не виключають, що дівчинка могла просто нафантазуваи. Адже коли у відділі полії, у Катерини спитали, хто її скривдив, мала вказала на слідчого, якого бачила вперше в житті.

У поліції інцидент не коментують, але визнають: дійсно отримали заяву від батьків. Самі тато і мати теж не хочуть говорити на камеру. Відповідь, чи було зґвалтування взагалі - мають сказати в найближчу суботу, коли отримають результати медичних досліджень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення