Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=sH4Y_VN_ux4&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=sH4Y_VN_ux4&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 З'явилися цікаві факти щодо керівників новоспеченого Держаного бюро розслідувань (відео)

З'явилися цікаві факти щодо керівників новоспеченого Держаного бюро розслідувань (відео)

Голова Держаного бюро розслідувань Роман Труба на зустрічі з президентом України якось сказав: "Головне, щоб в Україні повірили в реалізацію принципу справедливості та невідворотності покарання".

no video parsed
На відміну від своїх західних прототипів у ФБР, від імені яких тримтять перші особи Америки, наш в АП сам трохи розгублений і переляканий. ДБР повинно розслідувати злочини, які можуть скоїти найвищі державні чини. Державне бюро розслідувань складатиметься з 7 підрозділів. Штат ДБР вражаючий: аж 1500 осіб. За свої труди отруватимуть оклад та премію. Перші особи покладуть до кишені : директор-48000 грн, його перший заступник 44800 грн, рядовий слідчий 32000, відсотків по 30-ще додається. Керівниками можуть стати особи, не молодше 35 років, з досвідом роботи, та ті, хто має юридичну освіту. Забороняється бути членами партій. Трьох вибирала комісія. Не за сумою балів, а за покликом серця. Голова ДБР нині юрист приватної фірми, а колись-прокурор. Перший заступник-співробітниця ГПУ. Цікаво, що спочатку Роман Труба не планував зайняти посаду керівника, але за декілька днів до засідання, чомусь передумав. З ГПУ пішов у 2015-му. Не вистачало зарплати. Тобто зарплати у 132589 грн не вистачало на утримання дружини з двома дітьми. Звідки журналісти взяли всі цифри? А з декларацій.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення