З'явилося відео штурму наркопритону із застосуванням гранат у Миколаєві (відео)

Їх брали штурмом, з автоматними чергами і навіть застосовували гранат Спецоперація - у Миколаєві. Затриманих - майже чотири десятки. Серед них є чотири жінки. Що це за величезне злочинне лігво? За чим сюди постійно навідувалися десятки дивних незнайомців?

Операція - стрімка і займає кілька хвилин. Правоохоронці автомобілем вибивають ворота, оточують будинок з усіх боків, перекриваючи зловмисникам шлях до втечі. Стріляють та кидають гранати - аби шокувати - щоб наркоділки не встигли знищити речдоки. У будинку - виявляють шістьох злодіїв та близько 30 клієнтів. Усі вони - прийшли отримати свою чергову дозу.

Ось - чверть літра вже готової «ширки» та близько півкілограма - спресованої макової соломки, понад дві тисячі пігулок димедролу, 6 літрів прекурсорів та 300 грамів коноплі. Саме цим регулярно годував українців непримітний ззовні наркокартель.

Злочинці облаштували у себе справжню фортецю. Решітки на вікнах, собаки та камери відеоспостереження - щоби вчасно побачити ймовірну небезпеку або шпигунів під виглядом клієнтів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення