Зниклого на Тернопільщині чоловіка знайшли на смітнику: новий коханець колишньої зламав йому все, що можна (відео)

На Тернопільщині поблизу стихійного сміттєзвалища випадкові перехожі знайшли тіло чоловіка. Правоохоронці, що приїхали на місце, одразу встановили: його закатували до смерті ще кілька місяців тому.

Трагедія сталась на Бережанщині. Закривавлене тіло знайшли поблизу лісу, воно було загорнуте у поліетиленові пакети та ковдру. Жодних документів при собі у загиблого не було. Аби з’ясувати, хто він, знадобилося кілька днів.

Убитим виявився 31-річний чоловік, який зник ще у вересні. Він тоді зібрався їхати до колишньої співмешканки, вмовляв її повернутися до нього.

На понівеченому тілі фактично немає живого місця. За словами копів, бідолашного закатували до смерті: у нього зламані всі ребра, розбите обличчя, вибиті зуби, перелом під’язикової кістки, велика крововтрата і багато інших ушкоджень.

Логіка подій одразу привела до нового залицяльника жінки. Виявилось, що чоловіки справді побилися через запеклі ревнощі. Обидва були однолітками. Новий кавалер мав козир - озброївся металевою трубою. Нею і забив суперника на смерть, а тоді вивіз у багажнику на стихійне сміттєзвалище.

Раніше він вже мав проблеми з законом: його карали за тяжкі тілесні ушкодження, погрози та крадіжки авто.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення