З'вилися нові подробиці розстрілу бізнесмена у центрі міста (відео)

Розстрілял - у центрі міста. В Івано-Франківську буквально кілька годин томУ розстріляли автомобіль місцевого підприємця. Чоловік у тяжкому стані в лікарні. Зловмисник випустив у нього щонайменше 7 куль. Наші журналісти знають деталі кривавого інциденту.

Стрілянина - в самісінькому центрі міста. Такого в Івано-Франківську ще ніколи не було. Місцевий підприємець вийшов із магазину, але сісти у свій автомобіль так і не встиг. До чоловіка підбіг незнаймець і впритул розстріляв. Усе сталося на очах у десятків очевидців. Але говорити люди бояться. За словами поліції, в жертву випустили щонайменше 7 куль. Чоловіка госпіталізували. Зараз його оперують. З прогнозами медики не поспішають. Жертва збройного нападу - 54-рирічний ідприємець Ігор Гербін. Місцевий валютник. На прізвисько «Червонець». У поліції кажуть - два роки тому його вже намагалися позбавити життя З місця замаху кілер утік на автомобілі з іноземною реєстрацією. Машину вже знайшли.

Особу нападника встановили. Його фото у соцмережі опублікувала дочка постраждалого. Та в поліції офіційно його імені поки не називають

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення