З'вилися жахливі подробиці смертельної ДТП на трасі Київ-Чоп (відео)

Їхали на заробітки до Росії, але - не судилося. Обгін на рівній дорозі: 13-ро травмованих та троє - загиблих. На Львівщині на швидкісній трасі зіткнулися легковик та пасажирський мікроавтобус. На місці події - працювали наші кореспонденти.

Євгенія Полікарпова - з деталями моторошної аварії. Траса Київ-Чоп, два кілометри від села Пісочна. Мікроавтобус рухався з Івано-Франківського міста Рожнятино, Опель їхав зі Львова. На зустрічну смугу виїхав саме легковик. Свідки переконують: уникнути зіткнення було неможливо Опів на восьму ранку рух на трасі - вже жвавий. Водій Опеля - атовець та сержант Національної гвардії - поспіхом йде на обгін.

Чому 34-ри річний чоловік не побачив зустрічний бус, ніхто не розуміє Від удару легковик перекидається та перетворюється на металобрухт. Патрульні припускають: швидкість Опеля - добряче зашкалювала Окрім водія, в Опелі було ще двоє жінок. Хто вони, і чому опинилися в машині, - наразі невідомо. Усі троє загинули одразу ж на місці. А тринадцять із п'ятнадцяти пасажирів мікроавтобуса - травмовані. Пасажири зізнаються: іхали до Росії на заробітки. Коли сталася авварія, більшість із них - просто спали. Що сталося, зрозуміли не одразу. Зараз експерти встановлюють, чи були тверезими водії. Але патрульні вже констатують: траса Київ-Чоп - одна з найбільш небезпечних на Львівщині. Основна причина смертельних аварій - перевищення швидкості

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення