Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=-tQ9VgoFxDI&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=-tQ9VgoFxDI&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Чи можна підняти стілець, притулившись головою до стіни? З'явився новий челлендж (відео)

Чи можна підняти стілець, притулившись головою до стіни? З'явився новий челлендж (відео)

Що-небудь чули про новий челендж Chair Challenge? На перший погляд він здається дуже простим, але на практиці з ним справляються далеко не всі чоловіки. А ось у жінок, як правило, проблем не виникає.

no video parsed

Приклади челенджу від TikTok VS The World

Є пояснення, чому так відбувається, але спочатку перевірте, чи вийде у вас. Щоб взяти участь в челлендж, потрібно зробити наступне:

1) Встати обличчям до стіни, поставивши ноги разом, впершись в стіну.

2) Відвести одну ногу за іншу так, щоб носок торкався п'ятки, тієї ноги, яка стоїть попереду.

3) Повторити попередній крок з іншою ногою.

4) Поставити ноги разом.

5) Нахилити корпус вперед (приблизно під кутом 90 градусів), щоб голова торкалася стіни.

6) Взяти стілець і підняти його до грудей.

7) Спробувати розігнутися.

Згідно з однією з теорій, справа в центрі ваги, яка у жінок розташована нижче.

Але професор Кембриджського університету Брайан Форд вважає, що справа не в цьому:

«Чоловічі стопи довше жіночих. Тому ті ж два кроки [назад від стіни] для чоловіка це близько 60 сантиметрів, а для жінки ближче до 50. Тобто чоловік знаходиться на більшій відстані від стіни, і тому нахиляється вперед. Жінка знаходиться ближче, і тому прогинається назад».

Також не варто скидати з рахунків і загальну фізичну підготовку - чи зможете ви підняти стілець, залежить від тонусу м'язів задньої поверхні стегна, ахіллового сухожилля, розгиначів спини. Якщо ви багато сидите за комп'ютером і малорухливі, то вам, швидше за все, буде складно впоратися з цим завданням.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення