"Дибіл, злазь звідти!": у Харкові з даху тролейбуса силою зняли молодика, який грав на скрипці (відео)

У Харкові молодик не встиг зайти до тролейбуса, коли зачинились двері, тому заліз на його на дах і грав на скрипці "для привернення уваги водія". Інцидент стався вранці 24 вересня.

Як повідомила пресслужба Нацполіції, водій зупинив тролейбус і викликав наряд поліції.

Подія сталася близько 8:00 по проспекту Московському в Індустріальному районі. До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на даху тролейбуса, який курсує за маршрутом вулиця 12-го Квітня - мікрорайон "Горизонт", грає на скрипці хлопець.

На дах тролейбуса заліз його водій, щоб розібратися з "пасажиром". Він довго намагався змусити порушника злізти, але той пручався. Він кричав на музиканта і хапав його за куртку. Пасажири тролейбуса також сварились на хлопця. За словами очевидців, коли "музикант" нарешті спустився вниз, то почав пропонувати роздати автографи пасажирам тролейбуса. У коментарях під публікацією в соціальній мережі користувачі припустили, що він міг знімати відео для TikTok або влаштувати пранк.

Хлопця відвезли до поліцейського відділу, встановили його особу та опитали. Правопорушником виявився 25-річний харків’янин.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство). Санкція статті передбачає штраф від 1000 до 2000 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення