Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=vPNXZIbs128&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=vPNXZIbs128&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Карантин не допоможе: планету чекають жахливі епідемії - експерт (відео)

Карантин не допоможе: планету чекають жахливі епідемії - експерт (відео)

Експерт з глобальної охорони здоров'я Аланна Шейх розповіла про поточний стан спалаху коронавірусу COVID-19 і про те, що це означає для людства.

no video parsed

З'ясувалося, що не тільки COVID-19, а також, і інші коронавруси вражають легені. Багато людей хворіє на COVID-19 на стільки легко, що навіть не звертають на це уваги. Це одна з причин, чому важко було відслідкувати спалах епідемії. Наприклад, діти.

За оцінкою експерта, сьогоденний сплах коронавірусної інфекції-це тільки початок. На планету чекають більш страшні епідемії. І все це- результат діяльності людства.

Неможливо стримати епідемію за допомогою карантину. Потрібно створювати глобальну систему охорони здоров'я.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення