Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=7Yoik3MmKgI&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=7Yoik3MmKgI&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Корови врятувалися від землетрусу у Новій Зеландії на клаптику землі (відео)

Корови врятувалися від землетрусу у Новій Зеландії на клаптику землі (відео)

У Мережі з'явилося відео корів, які врятувалися після землетрусу в Новій Зеландії. Тварини знаходилися на маленькому "острівці" землі, що утворився в результаті зсуву. Від землетрусу магнітудою 7,5 балів насильніше постраждало місто Каікоура на півночі Нової Зеландії і села, які знаходяться поруч з ним:

no video parsed

Близько 30 ферм, так чи інакше зазнали збитків від руйнівної дії землетрусу. Багато господарства через неможливість вивозити молоко, утилізують його, пише видання NewsHub.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення