Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=InDfi_kHeFY&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=InDfi_kHeFY&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Ледь не врізався в Землю: астрономи помітили над Німеччиною метеорит (відео)

Ледь не врізався в Землю: астрономи помітили над Німеччиною метеорит (відео)

 YouTUBE

22 вересня астрономи помітили над Північною Німеччиною і Нідерландами метеорит.

no video parsed

Камінь з космосу досяг висоти 91 км - набагато нижче будь-яких орбітальних супутників - перш ніж він "відскочив" назад в космос. Метеориту не вдалося опуститься досить низько до Землі, щоб повністю згоріти.

Вченим вдалося зняти на відео цей момент.

Метеороід, як правило, являє собою фрагмент комети або астероїда, який при вході в атмосферу стає метеором - яскравим світлом, що сяє в небі. Більшість з них розпадаються, можливо, з частинами, які досягають Землі у вигляді метеоритів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення