Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=Po6IdyVCSRE&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=Po6IdyVCSRE&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Медсестра знепритомніла у прямому ефірі після вакцинації від COVID-19 (відео)

Медсестра знепритомніла у прямому ефірі після вакцинації від COVID-19 (відео)

Медики лікарні CHI Memorial заявили, що непритомність медсестри не була пов'язана з вакцинацією медпрацівників, що проходила в установі.

no video parsed

У США в лікарні Теннессі CHI Memorial в четвер, 17 грудня, медсестра втратила свідомість на прес-конференції після вакцинації від коронавірусу. Про це повідомляє канал 9ABC.

Приблизно, через 17 хвилин після отримання вакцини від COVID-19, медсестра відчула запаморочення, вибачилася і втратила свідомість.

"Я відчувала себе трохи дезорієнтованою, але тепер я відчуваю себе добре, і біль у руці пройшла", - розповіла пізніше Тіффані Довер.

Незабаром медсестра знову поговорила з журналістами, пояснивши, що вона часто втрачає свідомість, коли відчуває біль, і для неї це звичайне явище.

Лікарі CHI Memorial заявили, що непритомність медсестри не була пов'язана з вакциною. Центр контролю захворювань також заявив, що непритомність не є рідкістю для всіх видів щеплень і відбуваються найчастіше внаслідок занепокоєння або болю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення