Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=UgEI2dKjZjI&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=UgEI2dKjZjI&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 НАБУ зняло відео щодо зв'язків української корупції з іншими країнами

НАБУ зняло відео щодо зв'язків української корупції з іншими країнами

 YouTUBE

Національне антикорупційне бюро України опублікувало відео про корупційні заходах виведення з України за кордон. За повідомленням НАБУ, детективи виявили «сліди» української корупції в 41 країні.

no video parsed

«Встановлено, що кошти з України виводилися за участю комерційних структур щонайменше 10 держав світу», — йдеться в повідомленні НАБУ на Facebook.

За інформацією НАБУ, з початку розслідування про нанесення збитку держпідприємству «СхідГОК» на суму $17,28 млн НАБУ направило у вісім країн 16 запитів про міжнародну правову допомогу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення