"Нас люди взагалі не бояться", - начальник патрульної поліції Миколаєва прокоментував бійку у центрі міста

 0512.com.ua

​У понеділок, 5 вересня, на позачерговій сесії міської ради начальник патрульної поліції Миколаєва Максим Ахрамеев, через тиждень, прокоментував скандальну бійку на Соборній.

За словами Ахрамеєва, поліція в тій ситуації намагалася вирішити конфлікт мирно.

"Я розмовляв з хлопцями, які там перебували і запитав у них: "Чому так сталося? Чому було бездіяльність з вашого боку?". Вони мені відповідали, що хотіли вирішити конфлікт мирним шляхом.", - каже Ахрамеєв.

Також начальник поліції поскаржився на недосконалість законодавчої бази і відсутність реальної можливості провести слідчі процедури і доставку в суд в нічний час, так як суди вночі закриті.

"У нас ніде не прописано чітких дій поліцейських. Ми маємо право затримати людину всього на 3 години. Ситуація була в половині першого ночі. Рішення про затримання приймає суд. Не факт, що за 3 години ми б змогли встановити особу", - стверджує глава поліції.

"Останнім часом нас люди не бояться взагалі. Не бояться співробітників у формі, не важливо, поліції, прокуратури або інших правоохоронних органів", - скаржиться Ахрамеев.

При цьому, на запитання депутата від фракції "Опозиційний Блок" Анатолія Дюміна, є учасники бійки на Соборній лиходіями, глава поліції відповів, що вважає таку поведінку неприпустимою.

Нагадаємо, що сьогодні депутати зібралися на позачергову сесію по боротьбі з криміногенною ситуацією в Миколаєві.

Раніше, в Миколаєві та області пройшов ряд резонансних подій, від вбивства місцевого жителя в Кривому Озері і до бійки на вулиці Соборній.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення