Перевищення алкоголю в 25 разів: на трасі під Херсоном спіймали п'яного водія (відео)

​На трасі Одеса-Мелітополь-Новоазовськ під Херсоном патрульні зупинили водія з перевищенням допустимої норми алкоголю в 25 разів.

Перевищення алкоголю в 25 разів: на трасі під Херсоном спіймали п'яного водія (відео)

Інцидент стався близько 11 вечора 4 червня. Автомобіль Peugeot 807 зупинили за порушення правил дорожнього руху, передає пресслужба поліції в Херсонській області.

Під час спілкування інспектори помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Водій розповів, що вживав спиртне за день до цього. Однак всіляко намагався уникнути проходження огляду. Він пропонував поліцейським "вирішити питання", але після попередження про кримінальну відповідальність погодився пройти перевірку на алкотестері.

"Результат огляду здивував і самого водія і свідків, а також поліцейських. Екран "Драгера" показував три стрілочки, а це відповідно означає кількість проміле більше 5. Тобто людина керувала авто з перевищенням допустимої норми алкоголю в організмі в 25 раз!" – відзначили в поліції.

Також патрульні встановили, що це вже не перший випадок перебування за кермом у нетверезому стані. Житель Вінницької області був позбавлений права керування рішенням суду на рік. На водійському посвідченні, яке він дав, інспектори помітили ознаки підробки. До того ж, за серією та номером документ належав іншій людині, яка його втратила.

При складанні адмінматеріалів чоловік почав пропонувати правоохоронцям неправомірну вигоду, щоб його автомобіль не евакуювали. В результаті патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

На водія інспектори склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування в стані сп'яніння) і винесли на нього постанову по ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленим такого права) КпАП. Транспортний засіб евакуювали на штрафмайданчик.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення