Пляж, шашлик, атракціони: що цікавого є у парку Партизанської слави у Києві

 Соцпортал

У цьому парку кожен знайде для себе відпочинок до душі. Тут можна і позасмагати, і зайнятися спортом, і сходити на пікнік, для дітей є атракціони.

Парк Партизанської слави – одна з небагатьох зелених зон столиці, яка виглядає відмінно як взимку, так і влітку. Взимку на прогулянці тут можна побачити білосніжні галявини, сосни, шишки і навіть білок, яких можна погодувати горіхами. А потріскування дерев в сильний мороз створює враження того, що ти опинився в казці. Влітку ж парк прекрасний по-своєму – пишні зарості чагарнику, тінь і прохолода від крон дерев у садовій частині парку і всі кольори веселки на клумбах з квітами. Зі 120 гектарів території парку близько 100 зайняті зеленими насадженнями, ще близько 3,5 – водоймами і майже 10 – полянами для відпочинку і пікніків.

Це великий парк на лівому березі. Дуже багато сосен, які створюють приємний аромат. У парку досить багато людей, але завдяки розмірам ніхто один одному не заважає.

У парку багато відокремлених зон, є місця для шашлику, дитячих ігор. А нещодавно в парку з'явився незвичайний фонтан. Це пішохідний світловий фонтан, крізь який так люблять бігати діти. Вода у фонтані рухається в двох напрямках: спускається як водоспад з арок, і піднімається знизу, утворюючи пішохідний фонтан. Серед програм роботи фонтану - «хвилі», «сходинки» та інші візерунки з води. Підсвічування фонтану має вражаючу палітру відтінків кольорів, а якщо натиснути на спеціальні сенсорні кнопки, можна створювати свої програми.

Що важливо: для тих, хто намагається підтримати себе в хорошій формі – у парку обладнана стежка здоров'я, досить протяжна, на якій часто можна зустріти спортсменів і тих, хто захоплюється здоровим способом життя.

На території є кав'ярні та кафе, столики для посиденьок з друзями і шашликами, містечко атракціонів, дитячі майданчики і колесо огляду, з якого можна побачити Харківський масив, Нову і Стару Дарницю.

У жовтні 2012 року відбулося урочисте відкриття «Дарницької Пейзажки». У парку спорудили яскраві художні скульптури птахів і обладнали місця для відпочинку поруч з ними.

У парку регулярно проходять змагання, квести та фестивалі.

Більш детальну інформацію ми можете отримати з відео.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення