Померла солістка культової групи Roxette: причина смерті (відео)

​Солістка шведської поп-групи Roxette Марі Фредрікссон померла у віці 61 року. Відзначимо, що культова співачка померла від тривалої хвороби.

Про це повідомляє Expressen з посиланням на менеджера артистки Марі Дімберг. Чоловік назвав причину смерті – Марі Фредрікссон померла від тривалої хвороби – раку мозку.

"З великим сумом ми змушені оголосити, що одна з наших улюблених артисток пішла від нас. Марі Фредрікссон померла вранці 9 грудня в апартаментах після тривалої хвороби", – йдеться в заяві Дімберг.

Інший учасник Roxette Пер Гессле висловив співчуття у зв'язку з тим, що трапилося: "Вся моя любов з нею і з її сім'єю. Життя ніколи не буде колишнім".

Відзначимо, що в 2002 році у Фредрікссон діагностували рак мозку. У 2016 році гурт Roxette оголосив про припинення концертної діяльності. Тоді артистка пояснила, що лікарі порадили їй утриматися від гастролей, так як вона мала проблеми з пам'яттю і пересуванням.

Марі Фредрікссон і Пер Гессле створили Roxette в 1986 році.

За свою історію шведський колектив дав 557 концертів. Чотири пісні Roxette займали перше місце в американських чартах Billboard. Загальна кількість проданих групою альбомів перевищує 75 мільйонів копій.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення