Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=s6R1iwsHdAk&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=s6R1iwsHdAk&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Pornhub закликав знімати порно в костюмах панд, щоб допомогти тваринам (відео)

Pornhub закликав знімати порно в костюмах панд, щоб допомогти тваринам (відео)

Порносайт Pornhub опублікував на своєму YouTube-каналі ролик, присвячений Національному дню панд, який відзначається 16 березня. Автори попросили глядачів допомогти тваринам з розмноженням і вбратися або перефарбуватися в панд для зйомки домашнього порно.

no video parsed

За кожний ролик, опублікований на сайті, Pornhub пообіцяв перераховувати 100 доларів у фонд допомоги панд і додатковий долар за кожен перегляд. У розділі під назвою «Panda Style» вже опубліковані шість відео, два з яких — за участю професійних актрис Кіммі Грейнджер (Kimmy Granger) і Ніколь Еністон (Nicole Aniston).

У ролику Pornhub говориться, що для розмноження панди дуже зайняті поїданням бамбука і сном. Однак, якщо вони бачать, як інші панди спаровуються, то вони збуджуються і хочуть того ж. У 2013 році китайські вчені показали панд, які відмовлялися від злучки, але після перегляду порно за участю інших панд, почали спаровуватися.

У 2016 році панд виключили зі списку вимираючих тварин, змінивши статус з «перебувають під загрозою» на «перебувають у вразливому становищі». Їх популяція у всьому світі налічує близько 1800 осіб. Панди відчувають проблеми з розмноженням з-за того, що період спарювання у них трапляється раз на рік і триває всього три дні. Крім того, самка народжує всього два-три дитинчати і вирішує дбати тільки про одне з них.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення