​Повстання робота-стрілка: в мережі показали пародію на ролики Boston Dynamics (відео)

У мережі з'явився ролик від компанії Bosstown Dynamics, яка займається різного роду спецефектами. Ролик є своєрідною пародією на те, що створює інженерна компанія Boston Dynamics, що спеціалізується на робототехніці.

Так, одним з "продуктів", створених Boston Dynamics, є двоногий антропоморфний робот Atlas. З ним і іншими роботами представники компанії проводять різного роду випробувальні експерименти, з'ясовуючи, як машини будуть діяти в тій чи іншій ситуації.

У Bosstown Dynamics вирішили продемонструвати власний варіант "роботи з роботом". Ролик, опублікований в мережі, зібрав велику кількість переглядів.

У ролику, пронизаному іронією, демонструється, як озброєний робот при протидії здійснює стрілянину по мішенях на полігоні. При цьому робота б'ють, закидають різними предметами, збивають з металевих ніг.

В іронічному ролику демонструється, що проти робота використовується навіть бджолиний рій, під час впливу якого машина повинна вести стрілянину по манекену, поруч з яким стоїть жива людина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення