Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=dwQYFSj8xZ8&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=dwQYFSj8xZ8&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 СБУ затримала угрупування рекетирів, які «вибивали» гроші з підприємців (відео)

СБУ затримала угрупування рекетирів, які «вибивали» гроші з підприємців (відео)

Співробітники Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях викрили угруповання рекетирів, які систематично «вибивали» гроші з бізнесменів.

no video parsed

Правоохоронці встановили, що учасники бандформування – п’ятеро мешканців Дніпропетровської та Донецької областей із кримінального середовища, вимагали від підприємців щомісячну «данину». «Компромат» для тиску на комерсантів зловмисники отримували від їхніх конкурентів. Своїх жертв вони залякували побиттям, катуваннями і погрозами розправи над родичами.

За інформацією спецслужби, зловмисники отримували вказівки від кримінального «авторитета», який координував свої дії з російськими «злодіями в законі».

Співробітники СБ України, зокрема, задокументували, що погрожуючи фізичною розправою, бандити вимагали від донецького бізнесмена щомісяця сплачувати вісімсот тисяч гривень за неперешкоджання підприємницькій діяльності в агропромисловій сфері.

Оперативники спецслужби затримали п’ятьох бандитів у Дніпрі, в одному з ресторанів міста під час отримання чотирьохсот тисяч гривень «відступних».

Зловмисники взяті під варту згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 189 Кримінального кодексу України.

Триває досудове слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення