Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=Vz1Pa4N1WKw&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=Vz1Pa4N1WKw&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Сексуальна реклама туалетного паперу у Бразилії викликала справжній скандал (відео)

Сексуальна реклама туалетного паперу у Бразилії викликала справжній скандал (відео)

 YouTUBE

​Активісти з організацій, які відстоюють права чорношкірих, помітили, що слоган Personal VIP – "Чорний – це красиво" – збігається з гаслом, який використовувався в США, ПАР та інших країнах з метою боротьби з расизмом.

no video parsed

На початковому варіанті рекламного плаката виробник паперу, компанія Santher, помістила фото білошкірих актриси і моделі Марини Руй Барбоза, загорнутої в чорний папір. Поруч із зображенням дівчини було написане гасло, що викликало розбіжності.

Після того, як піднялася хвиля критики, слоган довелося прибрати.

Слоган "Чорний – це красиво" з'явився в 1960 року серед афроамериканців покоління Мартіна Лютера Кінга, які боролися за свої громадянські права.

Представники Santher не тільки прибрали слоган з реклами, а й принесли вибачення, зазначивши, що поважають рух за рівні громадянські права, і додали: "Завжди є час повчитися".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення