Сьогодні відзначають День Збройних сил України (відео)

 YouTUBE

Ця дата встановлена згідно з Постановою Верховної Ради № 3528-ХІІ від 19 жовтня 1993 року. Як відомо, 6 грудня 1991 року Верховна Рада України ухвалила закон "Про Збройні сили України", "Про оборону України", а 13 грудня - Концепцію оборони і будівництва Збройних сил України, які визначили основні принципи та напрями розбудови українського війська.

Вшануємо пам'ять загиблих за вільну та незалежну Україну та вклонімося тім, хто за наше життя та свободу мерзне в окопах, не спить, ризикує життям та здоров'ям Океан Ельзи - "Обійми" "Коли настане день, закінчиться війна.."

Режисер відео «Обійми» - Говард Грінхол (Howard Greenhalgh), один з найвідоміших режисерів у світі західно-європейської та американської музики, володар MTV Video Awards. Серед його робіт відео для Soundgarden, Muse, Pet Shop Boys, Enigma, Стінга, Елтона Джона, Джорджа Майкла, Placebo, A-Ha, System of a Down, Morcheeba та багатьох інших.

Зйомки проходили в Лондоні, у приміщенні на Портленд Плейс, 33. Цей старовинний лондонський особняк 18 століття -- мистецький осередок музики та кіно. Тут знімали кліп Еммі Вайнхауз і фільм «Король говорить». Що, звичайно, несло певну атмосферу. Над відео працювала англійська знімальна группа компанії «OB Management» за підтримки української компанії «Pack Shot Boys».

Говард Грінхол, британский режиссер:

- У мене був шок, коли мені подзвонили і запросили зняти відео для української групи. Я сказав: «Ви жартуєте? З України?». Та потім, послухавши пісню, я кардинально змінив свою думку. Це мій перший досвід співпраці з українськими музикантами і маю сказати, що мені подобається те, що вони роблять.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення