Сьогодні Вітні Х'юстон виповнилося би 55 років (відео)

Популярна співачка і зірка фільму «Охоронець» Уїтні Х'юстон могла б відзначити 9 серпня ювілей - 55 років. Якби шість років тому вона не померла від передозування наркотиків. Уїтні Х'юстон народилася в дуже суворої і віруючій родині, але проміняла церковний хор на естраду.

Слава прийшла до неї раптово, в 22 роки, разом з дебютним альбомом, який так і називався: "Whitney Houston".

Однак ні слава, ні гроші, ні народження дочки не врятували зірку від сімейних негараздів і наркотиків.

Життя цієї привабливої жінки була насиченою, вона часто спілкувалася з цікавими людьми і з кимось із них переступала кордону дружби, відкриваючи серце і банківський рахунок.

Актор Едді Мерфі

У 80-х Х'юстон зустрічалася з Едді Мерфі. У ті роки вони обоє перебували на піку популярності і, очевидно, на цій хвилі притягнулися один до одного.

Інформацію про те, що Уїтні і Едді мали романтичні відносини, пізніше підтвердив у своїй автобіографічній книзі музичний продюсер Клайв Девіс.

Чоловік - Боббі Браун

Це єдині офіційні відносини зірки. Протягом 14 років вона була одружена з репером Боббі Брауном, з яким познайомилася в 1989 році на врученні музичної премії.

Три роки Боббі доглядав за красунею Уїтні і, нарешті, домігся руки і серця: 18 июля 1992 го вони одружилися. Саме від Боббі співачка народила свою єдину дочку - Боббі Крістіну Х'юстон-Браун, яка пережила мати всього на 2,5 роки.

Шлюб з Бобі був не надто міцним: подружжя гучно скандалили, репер навіть піднімав руку на Уїтні, тому не дивно, що все закінчилося розлученням у 2007 році.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення