Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=DQj-a2qRsMo&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=DQj-a2qRsMo&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Світ крізь призму гаджетів (відео)

Світ крізь призму гаджетів (відео)

 YouTUBE

​Інтернет настільки проник в наше повсякденне життя, що ми вже навіть не уявляємо, як можна без нього обходиться. Ми вважаємо за краще посидіти в соціальних мережах ніж поспілкуватися наживо. Як би не було сумно, але все це правда. На вулицях все частіше зустрічаються люди, які буквально занурені у свої електронні гаджети і зовсім не помічають все, що відбувається навколо них.

no video parsed

А якщо раптом трапляється так, що їм вдається вибратися на відпочинок або хоча б на обід в кафе, то будьте впевнені, спокійно відпочити вам точно не вдасться. Ці хлопці будуть фотографувати їжу і обстановку заради посту, який набрав би багато лайків.

Виділіть собі час без інтернету. Тоді ви зможете побачити, наскільки ця життя прекрасне і дивовижне. Реальне життя набагато краще віртуально. Насолоджуйтесь кожною її хвилиною, поки у вас є така можливість

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення