Так виглядає нині фронт: репортер з Нідерландів побував на передовій (відео)

Репортер Девід Ян Годфроїд і оператор Йерун де Ягер з Нідерландів побували на передовій. На телеканалі Nederlandse Omroep Stichting вийшов репортаж про перебіг бойових дій на Ізюмщині Харківської області.

"Противник намагається вклинитися між батальйонами, щоб послабити нашу оборону та просуватися далі на Барвінкове", - каже про поточну ситуацію на фронті один із українських захисників.

Як відомо, учора на Ізюмському напрямку наші військові підірвали склади із боєкомплектами російської артилерії.

Нагадаємо, що ситуація у самому місті Ізюм нічим не краща від Маріуполя. Станом на зараз людям, які заблоковані у місті, гостро не вистачає продуктів і медикаментів. Окупанти в Ізюмі не погоджують гуманітарних коридорів.

У перших числах квітня росіяни окупували місто. За перші два тижні обстрілів, які не припинялись з початку березня, місцеві жителі залишились без води та світла, тепла, їжі, ліків, зв’язку. Житлові будинки зруйновані майже повністю. Нікому було ховати померлих, а ті, хто вціліли під обстрілами, помирали від відсутності медичної допомоги.

У травні під завалами п'ятиповерхівки в Ізюмі було знайдено тіла 44 мирних жителів. Це ті люди, які в березні ховались від обстрілів, але загинули у своєму сховищі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення