Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=g4Pu1iFCCr0&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=g4Pu1iFCCr0&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Циганське весілля з золотом и купюрами у 500 євро (відео)

Циганське весілля з золотом и купюрами у 500 євро (відео)

Весілля 19-річної Єви і 20-річного Лукаша стало хітом на Youtube

no video parsed

Складні емоції і масу питань викликало відео з розкішного весілля, яке нещодавно влаштували цигани в словацькому місті Міхаловце

За кілька днів після публікації видовища, де наречена танцює у сукні з гірляндами з грошей, відео переглянуло близько 300 000 чоловік.

Цигани —одне з найбільш численних етнічних меншин у Європі Кожна друга дитина, що проживає в Європі, не закінчує початкову школу. Не люблять циган за їхній спосіб життя. Якщо десь селяться цигани, всі інші їдуть. Вони крадуть, продають наркотики і ведуть галасливий і брудний спосіб життя. Зміст циганського життя — побудувати собі палац. Зовнішня показуха свого достатку- національний фетиш. Ні один нормальний циган не сховає дорогу машину в гараж. Цигани люблять золото, та побільше. Циганські борони все життя збирають золото, монети, прикраси і злитках. Чим більше золота — тим більше авторитету і поваги. Будь який циганський будинок — це сарай з ажурним дахом. Залежно від рівня достатку сарай може бути декорований.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення