Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=bb1H_g9nNGs&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=bb1H_g9nNGs&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 У Каталонії підпільну новорічну вечірку поліція штурмувала бульдозером (відео)

У Каталонії підпільну новорічну вечірку поліція штурмувала бульдозером (відео)

На нелегальний рейв з'їхалися туристи з багатьох країн світу.

no video parsed

Силовики в Каталонії розігнали за допомогою бульдозера нелегальний рейв, який тривав близько 36 годин. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Як відомо, Європа пішла на черговий карантин через зростання числа заражених коронавірусом, і Іспанія не стала винятком.

Але з новими обмеженнями не змирилися іспанські промоутери, які вирішили організувати підпільну вечірку в Ллінарс дел Валлес на покинутому заводі у Каталонії. На нелегальний рейв з'їхалися туристи з багатьох країн світу.

За інформацією ЗМІ, спершу правоохоронці не планували розганяти вечірку, сподіваючись, що молодь "потанцює і розійдеться", але рейв тривав близько 36 годин, і силовики не могли не втрутитися.

Покинутий завод, на якому відбувалася нелегальна вечірка, поліцейські штурмували за допомогою бульдозера. В результаті спецоперації були затримані організатори заходу, і вилучена техніка.

Також повідомляється, що організаторам нелегальної вечірки загрожує кримінальна відповідальність і штраф в 600 тисяч євро.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення