Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=isU7-4OzQvM&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=isU7-4OzQvM&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 У ПАР страус змагався з велогонщиками (відео)

У ПАР страус змагався з велогонщиками (відео)

Страус включився в велогонку і спробував наздогнати лідера.

no video parsed

У ПАР під час велогонки уздовж мису Кейп-Пойнт стався курйозний випадок. До велосипедистів приєднався страус. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на Daily Mail.

Птах спробував наздогнати лідера гонки. Через деякий час страус зупинився і припинив гонку.

"Ми заїхали в гори і почали насолоджуватися красою, аж коли всі побачили дивну птицю, що біжить поруч з пеллотоном. Пізніше я зрозумів, що це страус - і він гнався за найшвидшим велосипедистом, Беном. Ніхто не може наздогнати Бена! Але потім я подумав "Чорт, подивіться на лапи цього страуса", — наводить слова велосипедиста Daily Mail.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення