Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=gsvkr4p2ZB8&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=gsvkr4p2ZB8&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 У віці 73 років пішов з життя Микола Караченцев (відео)

У віці 73 років пішов з життя Микола Караченцев (відео)

Відомий радянський та російський актор Микола Караченцов пішов з життя у віці 73 років Дружина Караченцова Людмила Поргіна повідомила, що у нього відмовили нирки. Він помер в Московській міській онкологічній лікарні о 9 ранку. Завтра йому мало б виповнитися 74 роки

no video parsed

У актора була 4 стадія раку легенів.

Останній раз тяжкохворий Микола Караченцов з'явився на публіці у червні цього року. Він взяв участь в ток-шоу "Пусть говорят", повернувшись з-за кордону, де проходив лікування від раку.

На зйомках Караченцов був у костюмі з метеликом, дружина ніжно тримала його за руку. Подружжя вибрали для передачі наряди в одному кольорі - у Поргіної було бузкове плаття, Караченцову вибрали сорочку і шкарпетки в тон.

"Я люблю тебе більше життя! Хвороба подолаємо разом і будемо жити довго-довго", - так говорить Людмила Поргіна своєму чоловікові в звичайному житті.

Довідка. Народився у 1944 році у Москві. Зірка мюзиклу "Юнона і Авось", комедії "Білі роси", драми "Моонзунд" і трагікомедії "Старший син", вимушено перервав кар'єру після аварії.

Отримавши диплом про закінчення середньої школи, Микола з першої спроби вступив у Школу-студію при МХАТі, на курс Віктора Карловича Монюкова.

Розпочав кар'єру у Ленкомі, грав і у інших театрах. Зніматися в кіно Микола Караченцов почав в 1967 році, одночасно з випуском зі Школи-студії. Його першими екранними роботами стали фільми "Штрихи до портрету В.І. Леніна", а також невелика роль в картині " ... І знову травень".

Однак широкий глядач дізнався про Караченцова лише після тріумфу в "Тілі" - відразу після цього вила телевистава "Бенкет під час чуми" за п'єсою Пушкіна, де Караченцов грав голову.

Фільмографія актора налічує більше сотні яскравих робіт: Вася з фільму "Білі роси", маркіз Рікардо з "Собаки на сіні", лейтенант Орлов з драми "Батальйони просять вогню", бандит Уррі з "Пригод Електроніка", голова з "Колгосп інтертеймент" , "Людина з бульвару Капуцинів".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення