Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=OwKFAeYc8yE&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=OwKFAeYc8yE&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 В індійській лікарні пацієнтів з коронавірусом кладуть поряд із трупами (відео)

В індійській лікарні пацієнтів з коронавірусом кладуть поряд із трупами (відео)

На заході Індії в місті Мумбаї пацієнтів муніципальної лікарні загального профілю, які заражені коронавірусом, розмістили на ліжках поруч з трупами.

no video parsed

Про інцидент стало відомо після того, як один з пацієнтів поширив відео в Мережі. На кадрах видно лікарняну палату з десятьма пацієнтами, у яких діагностували COVID-19. На сусідніх ліжках - чорні мішки, в яких загорнуті трупи/

Нагадаємо, що Мумбаї є другим містом у світі за населенням в офіційних межах, що становить приблизно 14 млн мешканців, та центром однієї з найбільших агломерацій світу, населення якої станом на 2007 рік становило 19 млн мешканців.

Мумбаї також є комерційним і розважальним центром Індії, що створює 5 % ВВП країни, та загалом 25% промислового виробництва, 40 % морської торгівлі, і 70 % від операцій в фінансовому секторі економіки Індії. В Мумбаї розміщені важливі фінансові інститути держави, такі, як Резервний банк Індії, Бомбейська фондова біржа, Національна фондова біржа Індії та корпоративні штаб-квартири багатьох індійських компаній та транснаціональних корпорацій.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення