Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=K2vOHStUtsY&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=K2vOHStUtsY&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Напад рисі на дресирувальника потрапив на відео

Напад рисі на дресирувальника потрапив на відео

Циркова рись під час виступу накинулася на дресирувальника.

no video parsed

Очевидці зняли інцидент на відео, повідомляє Sputnik Південна Осетія.

Події відбулося в цирку Південної Осетії під час гастролей в Цхінвалі. У виступ був включений номер з дресированою риссю.

На кадрах, знятих очевидцями, видно, як дресирувальник тягне дику кішку за поводок. Тварина сидить на підставці і впирається, відмовляючись рухатися.

У результаті рись впала разом з підставкою, після чого накинулася на дресирувальника. Повідомляється, що чоловік не отримав серйозних пошкоджень і зміг самостійно піти з манежу і відвести тварину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення