Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=mCY4b6GGkb4&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=mCY4b6GGkb4&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Великобританія попрощалася з принцом Філіпом: відео масштабної процесії

Великобританія попрощалася з принцом Філіпом: відео масштабної процесії

Сьогодні в Лондоні відбулася церемонія прощання з герцогом Единбурзьким принцом Філіпом - королівська родина поховала 99-річного чоловіка королеви Єлизавети II.

no video parsed

До дня похорону труна з тілом герцога перебувала в Меморіальної каплиці Альберта, тепер же похована в каплиці Святого Георга.

Через пандемію коронавіруса попрощатися з герцогом особисто прийшли лише близькі, всі інші могли стежити за процесією по телебаченню та онлайн. Попрощатися з принцом Філіпом, крім королеви Єлизавети II, прийшли четверо його дітей: принц Чарльз, принцеса Анна, принц Ендрю, принц Едвард та восьмеро онуків з дружинами та чоловіками. Без дружини прилетів із США принц Гаррі, оскільки Меган Маркл чекає на другу дитину і великий термін вагітності забороняє перельоти.

Принц Філіп помер 9 квітня у віці 99 років. Свій 100-й день народження він міг би відсвяткувати вже через два місяці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення