Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=GHkLo9_4oyQ&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=GHkLo9_4oyQ&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Відомий бренд випустив взуття з ароматом смаженої курки (відео)

Відомий бренд випустив взуття з ароматом смаженої курки (відео)

​Два відомі бренди спільно створили взуття із запахом смаженої курки.

no video parsed

Незвичайне взуття створили в колаборації мережа ресторанів фастфуду KFC і виробник взуття Crocs. У лімітованій колекції буде кілька видів літніх сандалій.

Зверху на взутті розміщено декор у вигляді смаженої курячої ніжки і з ароматом курки. Виробники і обіцяють, що аромат буде зберігатися довго і в будь-яку погоду.

Взуття має фірмову форму сандалій Crocs. Їхній верх виконаний з принтом, що нагадує скоринку смаженої курки. Одне з них буде мати високу цільну підошву, яка зображує упаковку KFC.

Повідомляється, що взуття вийде лімітованою колекцією і надійде в продаж навесні 2020 року. Вартість однієї пари складе $59,99.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення