Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=jq0K4nW95oU&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=jq0K4nW95oU&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Вночі померла відома радянська співачка українського походження (відео)

Вночі померла відома радянська співачка українського походження (відео)

 YouTUBE

Пізно ввечері 12 липня, в Росії померла радянська і російська співачка українського походження, заслужена артистка Української РСР, виконавиця популярного хіта "Чорний кіт" Тамара Міансарова. Про це на своїй сторінці в Instagram написала російська актриса Аліка Смєхова.

no video parsed

"Сьогодні, 12 липня, пізно ввечері померла Тамара Міансарова, радянська і російська естрадна співачка, професор РАТІ... мій педагог з вокалу в часи навчання в ГІТІСі. Висловлюю співчуття чоловікові і дочці - Марку Михайловичу і Каті, а так само всім близьким і рідним. Упокой Господи. Царство Небесне. Пам'ятаю і сумую. Дякую Вам за все", - написала Смєхова.

Артистка народилася 5 березня 1931 року в місті Зінов'євськ (Кропивницький - авт.). Після закінчення Московської консерваторії імені Чайковського по класу фортепіано вона працювала концертмейстером у ГІТІСі. Брала участь у багатьох молодіжних фестивалях, була удостоєна численних премій.

Артистка багато гастролювала по Україні, співала для донецьких гірників, виступала в Криму, в Києві та інших містах України. Популярність артистці принесло виконання таких пісень, як "Чорний кіт", "Аленький цветочек" і "Пусть всегда будет солнце".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення