Громадськість вимагає покарати "мажора" за вбивство у Києві

Журналісти та громадкість вимагають призначення додаткової незалежної експертизи у справі "мажора" Толстошеєва, через якого під час ДТП, загинула жінка у Києві. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала журналіст Світлана Заліщук.

"Я знайшла доньку загиблої у ДТП, яку скоїв Станіслав Толстошеєв. Вона мені повідомила, що написала заяву, що претензій до Толстошеєва не має. Але в експертизу не вірить, як і не отримала відповідь від правоохоронних органів, чи мав право хлопець отримати водійські права, якщо справді мав таку хворобу.

Очевидно, що донька немає ні сил, ні ресурсів боротися в судах за матір. Але ця справа викликала великий суспільний резонанс, і обов’язок влади довести, що за гроші не можна відкупитися за вбивство людини.

Вимагаємо, щоб генеральна прокуратура призначила додаткову незалежну експертизу у справі Толстошеєва під контролем громадськості",-розповіла журналіст.

За словами журналістки, омбудсмен Лутковська повинна взяти цю справу під особистий контроль.

Нагадаємо, що 9 місяців тривало розслідування ДТП за участю Станіслава Толстошеєва, який рік тому збив на тротуарі пенсіонерку. Експертизи показали, що у юнака був епілептичний приступ, тому справу проти мажора-вбивці закрили, хоча ніби-то поновлювали, але результатів досі немає. Подробиці справи читайте у матеріалі Надзвичайних Новин "Епілептичний мажор-убивця Станіслав Толстошеєв: хто ще винен у смертельній ДТП? (відео)"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення