Американець жорстоко зарізав наречену-росіянку на сходовому майданчику: подробиці і фото

Американець зарізав свою кохану у підмосковному Одинцовому. За даними SHOT, молода пара дуже голосно з'ясовувала стосунки на сходовому майданчику. У ході суперечки чоловік завдав своїй 30-річній дівчині 8 ножових — в область грудей та рук.

Сусіди почули моторошні крики, викликали охорону, але вона прийшла пізно: дівчина лежала вся в крові і не дихала. Чоловік із ножем зник. Підозрюваний — 32-річний громадянин США. У Росії він працював програмістом. Точні мотиви вбивства з'ясовуються.

Пізніше стало відомо, що американець, який зарізав росіянку в Підмосков'ї рф, раніше неодноразово бив дівчину. Айтішник по-звірячому побив свою наречену за півтора місяці до весілля.

32-річний громадянин США - айтішнік Джаред Алєксандр Чопелас - познайомився з Єлєною в ресторані в Одинцово, де дівчина працювала адміністратором. Він почав часто ходити до закладу, і в результаті пара почала зустрічатися.

Як розповіли близькі дівчини, її наречений завжди був аб'юзером — він піднімав на неї руку. Росіянка на якийсь час уникала американця, але той повернув її назад, обіцяючи, що таке більше не повториться. Дівчина йому вірила, розповідала рідним, що Джаред не п'є, не курить, ходить до спортзали, з гарною роботою (у РФ він працював програмістом). Із батьками чоловік дівчину не знайомив, і до США вони їхати найближчим часом не планували. Нещодавно подали заяву до загсу, весілля було заплановано на 8 жовтня.

У четвер у американця знову стався напад неконтрольованої агресії через те, що наречена стала сумніватися, чи хоче вона виходити заміж. Тиран спочатку голосно кричав на Лєну в під'їзді, а потім вісім разів ударив її ножем. Він бив у груди, щоб дівчина, напевно, померла. Олена кричала щосили і кликала на допомогу. Сусіди викликали поліцію, але було пізно. Дівчина спливла кров'ю. Убивця залишив тіло біля ліфта на 11-му поверсі та втік.

Затримали американця за добу. Він встиг відлетіти до Туреччини. Вирішується питання про доставку підозрюваного до Росії.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
18:3313-річна дівчинка зважилась на самогубство, бо хлопець шантажував її хтивками і вимагав оральний секс
15:00У Вінниці бандити увірвались у квартиру до жінки та побили її сина, він помер від травм (відео)
13:33На Київщині поїзд на смерть збив 19-річного хлопця
12:30У Дніпрі ревнивець вбив цивільну дружину, а потім намагався вбити знайомого
11:00Ходив голим, торкався статевих органів маленької доньки: ще один батько-педофіл втік до Іспанії (відео)

Актуальні статті

Більше публікацій
Співробітників МКЧХ заживо спалили окупанти, але Червоний Хрест сам спровокував це (відео)
У РФ в'язні перерізали заручників у колонії, багато жертв: усі подробиці, фото, відео
У Києві в "Ікс-Парку" з’явились незвичні меморіали пам’яті загиблих Захисників (фото, відео)
"Звільнення "КНР": ЗСУ хочуть захопити Курську АЕС, щоб обміняти на ЗАЕС, але їх потрошать на органи
Найближчими роками майже вся Україна буде в епіцентрі потужного землетрусу