У Вінниці бандити увірвались у квартиру до жінки та побили її сина, він помер від травм (відео)

Двоє раніше судимих чоловіків до смерті побили вінничанина через борг. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Вінницької області.

За словами заступника начальника слідчого управління Олександра Хмеляра, 16 вересня вдень до поліції звернулась 66-річна вінничанка, яка розповіла, що невідомі увірвались в її квартиру та побили сина. Від отриманих травм 38-річний чоловік помер, а нападники одразу втекли.

Оперативники управління карного розшуку спільно з колегами з міської поліції та кримінального аналізу завдяки відео з камер спостереження відтворили маршрут, яким підозрювані прийшли до будинку потерпілого, та ідентифікували їхні особи. Фігуранти 40 та 46 років виявилися не місцевими, а проживали на Вінниччині тимчасово. Раніше вони вже неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за тяжкі та особливо тяжкі злочини.

Цього ж дня підозрюваних затримали спецпризначенці КОРДу. Молодший переховувався в одному з сіл Вінницького району, старший перебував в обласному центрі.

За інформацією слідства, зловмисники прийшли до потерпілого через грошові кошти, які він нібито їм заборгував. Вдома чоловіка не було, тому чекали на нього біля під’їзду. Намагаючись врятуватись від нападників, вінничанин забіг до своєї квартири. Фігуранти також увірвались до помешкання, де почали бити його на очах у матері, допоки той не перестав подавати ознак життя.

За цим фактом слідчим управлінням поліції розслідується провадження за п. 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Слідчі клопотатимуть в суді щодо обрання підозрюваним безальтернативного запобіжного заходу – тримання під вартою. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Вінницька обласна прокуратура.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00У Львові педофіл жорстоко зґвалтував у кущах 11-річного хлопчика, якого вистежив на дитячому майданчику
18:3313-річна дівчинка зважилась на самогубство, бо хлопець шантажував її хтивками і вимагав оральний секс
15:00У Вінниці бандити увірвались у квартиру до жінки та побили її сина, він помер від травм (відео)
13:33На Київщині поїзд на смерть збив 19-річного хлопця
12:30У Дніпрі ревнивець вбив цивільну дружину, а потім намагався вбити знайомого

Актуальні статті

Більше публікацій
Співробітників МКЧХ заживо спалили окупанти, але Червоний Хрест сам спровокував це (відео)
У РФ в'язні перерізали заручників у колонії, багато жертв: усі подробиці, фото, відео
У Києві в "Ікс-Парку" з’явились незвичні меморіали пам’яті загиблих Захисників (фото, відео)
"Звільнення "КНР": ЗСУ хочуть захопити Курську АЕС, щоб обміняти на ЗАЕС, але їх потрошать на органи
Найближчими роками майже вся Україна буде в епіцентрі потужного землетрусу