На Київщині страшне вбивство: люди вимагають виселення з міста усіх азербайджанців (відео)

У Сквирі на Київщині в нелегальному кафе вбили чоловіка. ​Затриманий - місцевий азербайджанець. Мешканці Сквири настільки обурені, що тепер вимагають, аби усі азербайджанці поїхали з міста.

На Київщині страшне вбивство: люди вимагають виселення з міста усіх азербайджанців (відео)

36-річний Сергій працював продавцем у крамниці. У свій вихідний чоловік пішов у ресторан, а вже наступного дня до його колег прийшов власник закладу і повідомив, що чоловік лежить у нього в барі п'яний. Мало того, підприємець почав вимагати гроші за машину, яку нібито побив Сергій.

"Хазяїн кафе прийшов до нас у магазин, десь близько одинадцятої години, і сказав що Сергій лежить у нього в барі пяний, що там його поливають водою, а він не встає. Сказав, що він побив йому скло і подряпав машину, і тепер винен 10 тисяч. Треба, щоб хтось приїхав його забрав",- розповідає колега вбитого Валентина.

Забирати Сергія приїхав його брат, він же і заплатив чотири тисячі гривень за побиту машину, бо більше у родини не було. Коли родичі забрали Сергія із закладу додому, він був вже ледь живий, весь мокрий і в багнюці. Його одяг був геть розірваний, наче чоловіка тягли по землі.

Коли родина роздягла Сергія для того, щоб переодягти, побачила, що він весь побитий. Родичі припускають, імовірно чоловіка били, а водою обливали для того, аби він прийшов до тями. Однак, у лікарні чоловік помер.

Поліція за побиття, що спричинило смерть, затримала власника ресторану.

ресторан у Сквирі, де вбили людину

"Власник ресторану затриманий. У нас є покази свідків, які все це бачили. Зараз ми його допитуємо, але він мовчить, бо не розуміє нашої мови", - розповів керівник Сквирського відділу поліції Київської області Роман Шамрай.

Затриманий - місцевий азербайджанець. Місцевий мер визнає: заклад чоловіка працював нелегально.

"Жодного дозволу для приватного підриємця Аліскерова Сквирською міською радою не видавалося", - говорить міський голова Валерій Скочко.

Тепер обурені мешканці Сквири вимагають покарання і для вбивці, і для тих, хто ігнорував незаконну роботу закладу. Шоковані такою жорстокістю, люди вимагають, аби усі азербайджанці поїхали з міста.

"Ми їх приютили по-людськи. Чого вони сюди приїхали і ще вбивають наших чоловіків? Нехай забираються звідси", - вимагають місцеві.

Нині ресторан, де били Сергія, опечатаний. Біля будівлі чергує поліція, аби мешканці міста його не спалили. У будинку, де жила родина затриманого, теж нікого нема, адже люди бояться помсти обуреного натовпу.

Затриманий зараз знаходиться у місцевій поліції і відмовляється давати будь-які свідчення. Тим часом медики вже встановили: чоловік помер від переохолодження, бо всю ніч пролежав у мокрому одязі.

Схожа ситуація сталася на Одещині. 26 серпня у селі Лощинівка вбивство 8-річної дівчинки спровокувало масові заворушення. Поліція затримала підозрюваного. Ним виявився 20-річний мешканець Лощинівки, ром за національністю. Тоді ж місцеві влаштували погроми помешкання ромів, вимагаючи їх виселення з села.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення