Шалено п'яний водій збив 15-річну дівчину, але збирається уникнути покарання (відео)

На Київщині водій, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп'яніння, на шаленій швидкості збив 15-річну дівчину. На щастя, вона залишилась жива, але отримала тяжкі травми. Та горе-водій нести відповідальність за скоєне не збирається, сподіваючись, що травми дівчини визнають не тяжкими.

Шалено п'яний водій збив 15-річну дівчину, але збирається уникнути покарання (відео)

У приватному секторі Києва сталася страшна аварія. 15-річна дівчина поверталася додому із школи і, як годиться, йшла тротуаром. Раптом із-за рогу вилетів старий Запорожець і збив дівчину. Удар був такої сили, що вона відлетіла на кілька метрів.

Автомобіль, їдучи на шаленій швидкості, зупинився аж у паркані приватного будинку. За словами свідків, дівчина не встигла зреагувати, бо в момент зіткнення обходила стовп, який стоїть посеред тротуару.

"На тротуарі стоїть стовп, дуже незручний. Дівчина вийшла на іншу сторону, щоб його обійти, а хлопець, очевидно помітив її в останній момент",- розповідає свідок ДТП Сергій.

Школярку з численними травмами відправили до лікарні. Як говорить ще один свідок аварії, імовірно у дівчини переломи ніг, і, скоріш за все, черепно-мозкова травма.

"Швидше за все, у неї переломи ніг, а на голові була кров. Тож, мабуть, черепно-мозкова травма",- припускає Світлана.

Як виявилося пізніше, водій Запорожця на момент аварії був п'яний. У його крові експертиза виявила 2,3 проміле алкоголю. Це майже ціла пляшка горілки.

"За попередньою інформацією, водій у стані алкогольного сп'яніння не впорався з керуванням і виїхав на тротуар",- говорить праціваник прес-служби поліції у місті Києві Ірина Левченко.

Після аварії хлопця відправили додому - відсипатися. Правоохоронці поки що не відкрили кримінального провадження. Його можуть і не відкрити, якщо травми в дівчини не тяжкі. Тож за ДТП напідпитку водій відбудеться хіба що штрафом.

Нагадаємо, 7 липня цього року народні депутати прийняли законопроект про посилення відповідальності водіїв за кермування автомобілем у нетверезому стані. Тепер любителі проїхатися "під оковитою" можуть позбавитися водійських прав аж на 10 років та заплатити штраф у розмірі 40 000 гривень.

Більше про це читайте в матеріалі: "П’яні за кермом: як карають в Україні, Європі та Китаї (відео)"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення