Вбивство у Кривому Озері: у розслідуванні з’явилися нові подробиці (відео)

Через три місяці після вбивства жителя Кривого Озера поліцейськими правоохоронці знайшли фрагмент імовірного знаряддя вбивства. Однак за цей час двоє поліцейських вийшли під заставу.

Вбивство у Кривому Озері: у розслідуванні з’явилися нові подробиці (відео)

Поблизу того місця, на яке вказав підозрюваний у вбивстві Денис Ляхвацький, правоохоронці знайшли затворну раму від травматичного пістолета. Підозрюваний зізнався у тому, що дійсно стріляв у кривоозерця, а після – викинув пістолет у річку.

«Близько 23 години на 297 кілометрі у річці Кудима за допомогою служби порятунку кривоозерського району було знайдено пістолет», - каже заступник прокурора Миколаївської області Степан Божило.

Усіх трьох підозрюваних поліцейських взяли під варту. Однак пізніше двох випустили під заставу.

«Ми хочемо справедливості, щоб їх взяли під варту. Не буде такого, що вони ходитимуть на волі, а наш Саша лежатиме в землі», - кажуть матір вбитого Ольга та дружина Алла.

Нагадаємо, вбивство сталося 24 серпня цього року біля будинку загиблого. Олександр Цукерман, будучи п’яним, вночі приїхав додому на таксі. Після цього між ним та його дружиною виник конфлікт і для того, аби втихомирити чоловіка, жінка викликала поліцейських, а сама вибігла на вулицю, де ще стояв автомобіль таксиста.

«Я чув, що почався скандал, там билося щось. Потім відкрилася хвіртка і вибігла жінка, а за нею біг чоловік. Вона минула машну, а він накинувся на мене і побив автомобіль», - пригадує таксист Василь.

Згодом на виклик приїхав наряд поліції і троє співробітників увірвалися на подвір’я Олександра. Чоловіка в спідній білизні витягли на вулицю, закували в кайданки і почали гуртом бити і розстрілювати впритул. Чоловік чинити опір просто не міг, тож після завданих травм помер. Причиною його смерті стало вогнепальне поранення.

У суді лише один із поліцейських зізнався: на власні очі бачив, як стріляв Денис Ляхвацький.

«Ляхвацький Денис підійшов до автомобіля, відкрив задні двері і дістав предмет, ззовні схожий на пістолет. І в цей час він вистрілив два чи три рази», - розповів ще один підозрюваний Олександр Причипойда.

Досудове слідство триває і досі. Знаряддя вбивства має стати головним доказом вини Дениса Ляхвацького. Сам пістолет вже на балістичній експертизі, яка має підтвердити, що кулі, які вбили Олександра Цукермана, були випущені саме з цієї зброї. Крім цього, у справі з’явився ще один підозрюваний - Роман Богач. До цього моменту поліцейський у справі проходив як свідок. Тепер і йому інкримінують перевищення службових повноважень.

Більше про те, що насправді сталося, і хто є учасниками розправи, читайте в матеріалі "Надзивичайних новин" Поліція вбивала Цукермана навмисно: «Я таку мерзоту, як ти, знищую!» (відео).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення