Адвокат: Невідомо, чи суддя Чаус взагалі знайдеться

Прокуратурі необхідно буде довести, що саме суддя Микола Чаус з використанням своєї влади отримав "винагороду". Отримання неправомірної вигоди на сьогодні не доведене, а для того, щоб це довести - на сьогодні є мінімум інформації. Про це в ефірі "Голосу столиці" сказала адвокат Оксана Абросимова.

"На сьогодні мінімум інформації. Дуже гарно, що це освітлюється публічно, що люди бачать, що є злочинці. Крім того, Чаус — публічний суддя. За ним давно тягар. Тому і розслідується справа відносно нього, але, я думаю, що так публічно вона не закінчиться. Тихенько і може здутись", - прогнозує адвокат.

На зауваження журналіста про те, що НАБУ озвучило суму застави у 3,7 мільйони гривен, але процесуальних дій не ведеться, Абросимова пояснила, що процесуальні дії не є публічними.

"Публічні дії ведуться, мабуть, просто до народу вони не доносяться. Чаус у відпустці, і невідомо, чи зможуть оголосити про підозру, якщо він взагалі знайдеться. ВР теж на канікулах, чи збереться вона чи не збереться для вирішення питання про зняття з даного судді відповідних заходів, щоб можна було його притягнути до відповідальності, це теж під питанням", - резюмує адвокат.

Більше читайте у матеріалі «Надзвичайних новин» Справа судді Чауса: всі подробиці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення