Акція на підтримку Стерненка: біля МОЗ та ДУСі багато автобусів з силовиками (фото)

Біля будівлі Офіса Президента розпочалася безстрокова акція на підтримку активіста Сергія Стерненка. Як відомо, правоохоронці пообіцяли не створювати кордони, аби люди вільно і мирно мітингували на вулиці Банковій.

Як повідомляє Pavlovsky News, біля Офісу президента поки тихо.

"Багато поліції, поліції діалогу, Нацгвардії. Правоохоронці також патрулюють вулиці і вихід з метро "Хрещатик". Стоять машини швидкої допомоги і пожежних. До ОП також під'їхали авто з колонками. Біля будівлі Державного управління справами багато автобусів з силовиками. Крім того, окремим групам поліції проводять інструкта біля будівлі Міністерства охорони здоров'я", - йдеться у повідомленні.

Напередодні акції протесту на всіх запаркованних автомобілях на вулиці Банковій розклали записки-попередження з проханням прибрати автомобілі, аби уникнути можливих пошкоджень.

За вказаним телефонним номером відповідає співробітник поліції і попереджає, що з'явилася інформація про заготівлю бруківки до акції на підтримку Сергія Стерненка.

Нагадаємо, що Приморський районний суд міста Одеси 23 лютого засудив до семи років та трьох місяців позбавлення волі одеського активіста Сергія Стерненка у справі за обвинуваченням у викрадені людини. Після цього одразу в кількох містах, зокрема в столиці, відбулися протести.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення