Батько, який катував дітей розпеченою кочергою, отримав 4 роки тюрми

Дунаєвецький районний суд засудив до 4 років тюрми 38-річного чоловіка за катування своїх дітей розпеченою кочергою. Про це повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі.

"За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав 38-річного місцевого мешканця винним у катуванні малолітніх дітей (ч. 1 ст. 127 Кримінального кодексу України). Вироком Дунаєвецького районного суду його засуджено до 4 років позбавлення волі з 5 можливих передбачених цією статтею закону", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за даними слідства, у травні 2021 року чоловік змусив 6-річну доньку та 8-річного сина роздягнутись, а потім бив та обпікав їх розпеченою кочергою.

"Завдяки спостережливості та оперативним діям працівників навчального закладу в учнів було виявлено тілесні ушкодження і негайно відібрано їх у нелюда. Діти були настільки налякані, що не відразу розповіли правду, а поділившись своїм болем, боялись повертатись додому", - зазначається в повідомленні.

У прокуратурі повідомляють, що із численними опіками їх відразу ж госпіталізували до лікувального закладу та передали під нагляд органів опіки та піклування. Наразі їх психологічний стан дещо покращився.

Вирішується питання про позбавлення кривдника батьківських прав.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення