Бійці помірного сирійського угруповання відрізали голову дитині

 Daily Mail

Бійці угруповання «Нур аль-Дін іль-Зенко», яка вважалася частиною помірної опозиції, обезголовили звинуваченого в шпигунстві 11-річного палестинця. Про це в середу, 20 липня, повідомляє The Daily Mail.

Кара потрапила на відео. На відеоролику члени угруповання везуть зв'язану дитину в кузові машини, потім один з них ножем під крики «Аллах акбар!» відрізає хлопчикові голову. За даними «Нур аль-Дін іль-Зенко», убитий був солдатом організації «Ліва аль-Кудс» — до неї входять палестинці, вигнані ісламістами з табору біженців Хандарат. Сьогодні бійці цієї організації б'ються разом з урядовими військами.

«Нур аль-Дін іль-Зенко» веде боротьбу з «Ісламською державою», вона вважалася помірним угрупованням і підтримувалася американськими властями.

Як передає телеканал Al Masdar News, подію прокоментував прес-секретар Державного департаменту США Марк Тонер. «Я не можу передбачити наслідки, але поки допомога точно припиниться, і ми подивимося, з ким співпрацює це угруповання», — заявив він.

Керівництво «Нур аль-Дін іль-Зенко» поспішило запевнити, що це — окремий інцидент, і не відображає позицію всієї угруповання.

Обезглавлення вважається типовою стратою ІД, яку терористи використовують для залякування супротивників. 18 лютого вони відрізали голову підлітку, який слухав музику, а в січні публічно стратили своїх солдатів за дезертирство.

Також нагадаємо, що екс-редактор 9 канал/Channel of Israel Леонід Канфер написав у Фейсбук щодо терактів у світі та військових дій в Сирії

"Йде війна світів: Європи двадцять першого століття і Сходу п'ятнадцятого. Європа давно пережила людожерські часи, вона пройшла цей цивілізаційний шлях. Східу тільки доведеться це зробити. І все, що сьогодні залишається - жорстке розмежування. Ніякий мультикультурний котел не здатен перемолоти такий наплив носіїв іншої віри, культури, традицій",- резюмував журналіст.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення