Бив сокирою і затягнув у болото: під Києвом після реабілітації раніше судимий чоловік напав на багатодітну матір (відео)

На Київщині у селі Погреби раніше судимий чоловік скоїв жорстокий напад на жінку. У ніч скоєння злочину нападник вистежив свою жертву, а дочекавшись слушної нагоди побив, затягнув у болото, безжально добивав сокирою. Постраждала є багатодітною матір’ю, вона з тяжкими травмами у лікарні. Про це повідомляє начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

"За лічені кроки від дому на 42-річну Оксану зненацька напав невідомий із сокирою. Велосипедист наніс жінці щонайменше 5 ударів обухом по голові, далі зніс бідолашну в чагарники, де продовжив знущатись і грабувати. Жертву врятувала неочікувана поява перехожих, нападник злякався і кинувся тікати", - розповів Нєбитов.

Напад стався близько 21:00. Після цього цілу ніч нападник ховався в лісі, а на ранок потайки виїхав на південь України. Гарячим слідом оперативники карного розшуку Київщини затримали нападника в Одеській області.

"Ним виявився 42-річний раніше судимий житель Балти, який після проходження курсу реабілітації працював у селі Погреби будівельником", - додав начальник поліції Київської області.

Нині мати чотирьох дітей із тяжкими травмами знаходиться у лікарні, а її кат - у СІЗО.

За замах на вбивство з хуліганських мотивів затриманому загрожує довічне ув’язнення. Суд вже обрав підозрюваному санкцію – безальтернативне тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення