"Будеш кричати - нас вовки з’їдять!": на Миколаївщині чоловік викрав 8-річну дівчинку і тримав під землею (відео)

У Миколаївській області поліція затримала 50-річного чоловіка, який викрав 8-річну дівчинку і відвів її до землянки, з травмованою дитиною зараз працюють психологи. Про це повідомили у Нацполіції.

"Дитину поліцейські одразу забрали та відвезли до медичного закладу. Кривдника ж доставили до поліції. З дівчинкою працюють психологи", - йдеться у повідомленні.

Викрадачем дитини виявився 50-річний чоловік, колишній співмешканець бабусі викраденої дівчинки.

Судячи з показів самого чоловіка, він безперешкодно зайшов у двір будинку, де мешкала дитина, схопив її та втік. А щоб мала не кричала й не здіймала галасу, налякав її вовками.

"Зайшов через двір, вона злякалась і закричала. Закрив рот. Сказав: "Будеш кричати - нас вовки з’їдять!". Вона злякалась і перестала кричати. Далі я поніс її на руках. Потім вона попросила мене йти сама. Я надів на неї свої шкарпетки та кросівки. Кросівки злетіли і я їх сам надів, вона йшла в шкарпетках. Викопав нору на аеродромі, замаскував. Хотів ввечері віднести її назад. Вона дуже просилась до батька", - розказав викрадач дитини під час допиту.

Раптове зникнення дитини її рідні помітили близько восьмої вечора. Вони також висловили правоохоронцям свої підозри, що дитину міг викрасти колишній співмешканець її бабусі, який тривалий час мешкав разом із сімʼєю.

Щойно правоохоронці отримали повідомлення про зникнення дівчинки, вони одразу ж розгорнули масштабну розшукову поліцейську операцію та створили оперативний штаб.

До пошуку зниклої та її викрадача був залучений особовий склад місцевого відділення поліції, районного відділку, найближчих відділень, оперативники, слідчі слідчого управління, ювенали та фахівці кримінального аналізу обласного управління поліції, кінологи, військові та мешканці села.

Правоохоронці оглянули усі будинки й приміщення у самому селищі та околиці у радіусі п'яти кілометрів. Також оглянули колодязі, лісосмуги, пустирі та поля. До пошуків дитини навіть залучили аеророзвідку.

"У результаті активних пошуків за межами села поліцейські разом із місцевими знайшли замасковану схованку під землею. Саме в цій землянці й переховувався зловмисник разом із викраденою дівчинкою", - розповіли у поліції.

Чоловіка-викрадача дитини затримали й оголосили підозру. Йому "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" Кримінального кодексу України.

Слідчі також звернулись до суду з клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення